✿ New Entry ✿

13 March 2013

Macam mana nak upload gambar ke INSTAGRAM dari PC?



upload, foto, instagram, dari pc, dari laptop, dari komputer, gambar











Nak tanya korang kot-kot la tau... macam mana ye nak upload gambar dari PC ke instagram?

selain dari guna Bluestacks? sebab laptop nieza tak boleh nak install software ni.. (╥﹏╥)

~ help me please!ʕ •ᴥ•ʔ



17 comments:

kisah si dairy said...

malangnya sis xde instagram...huhu
pki bb jerk

AyueJean AJ said...

Maaf nieza..
AJ tak tau la...
Tak dapat nak tolong...

Farah Waheda Wahid said...

hu hu hu...sorry nieyxzha...tak dapat nak membantu...dan sendiri pun x pernah buat...selama ni upload dari phone jer...

Hanida Moss said...

syaa instagram x penah upload guna pc.. malas :D

Munirah Rafiuddin said...

ntah...ari 2 ada try gak tp xleh...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Haryati Faizal said...

alamak tak brp nak tau jugaklah hihi

QasehnyaRania said...

tak pernah upload guna pc pon..sbb account instgram pon nan hado

Nurul Aini said...

Ohh..maaf kak saya tak ada instragram. Tapi kalau setahu saya tak boleh..hehe..Tak tahu lah kalau boleh.

Dianaa said...

takde smart phone, so takde instagram, hehe :D

deno said...

alamak! deno takde la instagram

IntaNBerliaN said...

sy pun xtau.. xreti bab2 ni...

Fiza Rahman said...

Tak der istagram pon.

Cheq Kaq said...

surrender!memang tak pandai

~didiey~ said...

xda instagram..huhu

intanfirdaus247 said...

ada instagram tp x pernah aktif langsung

fatin alyaa said...

kak tau tak, sy search google mcm mana nak upload,tiba2 nmpk link ni, ingatkan dpt lah jwpnnya,huhu...

www.fatinalyaa.com

Anonymous said...

em yang tau guna bluestack jek setakat ni.tapi agak leceh la nak upload. banyak steps.buta time handset jammed aritu..gune jek bluestack:)

ig saya: bajukurunglover

♥ Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ © 2014 | Best view with Google Chrome ♥