✿ New Entry ✿

15 April 2013

Dnars Skincare


produk kecantikan, cerah, halus, mulus, atasi jerawat, jeragat, masalah kulit muka


INGINKAN KULIT LICIN BAGAI TELUR DIKUPAS??

Woooow!! Betul ke ni??

Dari jauh dah nampak kulit glowing mowing, macam kulit orang yang pergi facial seminggu sekali tu. (◠‿◠)

Sebenarnya dalam dunia yang lebih canggih ni dah tak perlu dah pergi facial-facial ni. Kalau dulu, ye la,  orang kaya je yang mampu.Yang boleh dapat kulit muka ala-ala artis gitew. Tapi sekarang, kat rumah sendiri pun kita boleh dapat kulit bagai telur rebus tu.

Macam mana?? Haaaaaaa. Ni nak memperkenalkan Dnars Skincare. Satu produk buatan Malaysia, dijamin HALAL, berkelulusan KKM, Produk Bumiputera, Murah & yang penting memang BERKESAN!!

Betul-betul berkesan ke?? Belum cuba belum tau. Actually semua testimoni dari Dnars Skincare adalah testimoni yang berpuas hati dengan produk kami. Bukan yang dibayar seperti model-model atau duta-duta produk lain tau. Itu lah kelebihan Dnars Skincare. Tak perlu artis untuk melariskan produk. Keberkesanannya adalah kekuatan bagi Dnars Skincare. Walaubagaimanapun, terpulang kepada individu untuk mencuba atau tidak.

Ini antara fresh testimoni yang kami dapat dari customer yang berpuas hati dengan produk kami.



~ Jom Ber'Dnars'! Anda pasti berpuas hati  ♥ ʕ •ᴥ•ʔ

# Review 24hr untuk sewaan tapak iklan di blog nieza, jangan confuse. Hehe.




12 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah...menarik ni...selamat mencuba kepada mereka yang ingin mencuba... ^_^

Norhasikin Muhammad said...

la..mu jual dnars ko...aku baru jer beli td...kalau tahu awal sket mesti beli ngn mu doh.hehe

M. Sofyan Daud said...

Datang mengunjungi blog sahabat,..... semoga tambah blog semakin ramai dan semakin banyak orang yang mengomentari :)

Haryati Faizal said...

alhamdulillah kulit takde masalah setakat ni...

Kay Lya said...

dah tak tahu nak pilih produk mane.byk sgt.huhu

Nieyxzha Hassan said...

Syikin..bukan..ni review untuk yang sewa iklan.. ;)

intanfirdaus247 said...

memang bagus..kak intan pon ada jual kat fb page..:))

Amanina said...

dh jd businesswoman.. tahniah :)
byk sgt produk..xtahu nk guna yg mna

Nurul Aini said...

Wah..menarik..licin muka.

IntaNBerliaN said...

testimoni nampak bagus je

Mimi Azirah said...

cantik2 testimoni

MiezaMohd said...

Dapatkan produk Dnars dari saya. ..0122637175

♥ Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ © 2014 | Best view with Google Chrome ♥